Reno Visie

Badkamerrenovatie

bathtub-52px

Badkamerrenovatie

Ontspanning en comfort. Design en afwerking. Wellness en onderhoudsvriendelijkheid. Bij een badkamerrenovatie moet u rekening houden met tal van aspecten. Reno Visie is de mengkraan waaruit uw gedroomde badkamer vloeit. Perfect op temperatuur gebracht volgens uw smaak en karakter, zodat u erin kunt vertoeven als in een heerlijk warm bad.

Klinkt goed? Wel, dat is het ook. Reno Visie maakt van uw oude badkamer een toonbeeld van vormgeving en ontspanning. De beschikbare ruimte wordt maximaal benut, materialen worden met zorg gekozen en op de afwerking valt niets af te dingen.

Bovendien zorgen we voor een feilloze opvolging van uw werken. Zodat u binnen de kortst mogelijke termijn kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Een strikte planning en opvolging zijn gegarandeerd. Uw badkamerrenovatie met Reno Visie is er eentje zonder zorgen.

Offerte aanvragen

De visie van Reno Visie

Van een kleine wellness-badkamer op een appartement tot een luxueuze badkamersuite, onze mensen selecteren steeds het beste, het mooiste en het meest kwalitatieve. En brengen elk ontwerp tot leven met hun vakmanschap. De badkamer is vandaag immers meer geworden dan een plaats voor verzorging. Het is een plek van onthaasting. Waar de batterijen kunnen worden opgeladen voor het leven van de volgende dag.

Maar we leveren niet alleen de beleving van ontspanning en rust. De badkamer moet ook bestand zijn tegen hectische momenten. Met de kinderen snel de tanden poetsen. Het hele gezin dat in en uit loopt. Comfort en praktisch gebruiksgemak moeten hand in hand gaan. En daar zorgen we voor.

 

 

 

 

 

 

renovisie-diensten-badkamerrenovatie

Getuigenissen

renovisie-getuigenis-koppel

Mijn vriendin en ik waren al een tijdje op zoek naar goede partner om onze badkamer en keuken te renoveren. We zijn ontzettend tevreden over het geleverde werk van Reno Visie! Alles werd op voorhand uitvoerig besproken, op tijd (en vooral binnen budget) opgeleverd.

Jimmy R.

Kapellen

renovisie-getuigenis-caroline

Verschillende offertes gevraagd en uiteindelijk gekozen voor Reno Visie. Ze hebben me niet teleurgesteld! Mijn keuken is een ware droom om in te vertoeven nu. Ik sta met veel plezier te koken voor mijn man en twee kids! Bedankt!

Caroline V.O.

Deurne

renovisie-getuigenis-xiomara

Eerlijk is eerlijk, ik zou zelf niet weten hoe ik aan de renovatie had moeten beginnen… ik ben enorm blij dat ik Reno Visie leerde kennen.
Het was alsof het toeval het zo wou, want ik hoorde voor het eerst van Reno Visie via een goede vriend van me.
Na een uitvoerig gesprek, een offerte en na overleg met mijn vriendin besloot ik met hen in zee te gaan. Mijn vertrouwen werd niet beschaamd. Ondertussen geniet ik al een dik jaar van de renovatie en ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Mijn huis voelt nu nog meer als een thuis.

Xiomara Z.

Schilde

renovisie-getuigenissen-robert

Bedankt voor de goede service! Mijn vrouw en ik zijn tevreden over de geleverde werken in ons huis. Wij kunnen u Reno Visie zeker aanbevelen!

Robert S.

Sint Amandsberg

Contact

Ontdek zelf de unieke aanpak in renovatiewerken van Reno Visie: contacteer ons!

Contacteer ons
Sociaal netwerk: