Reno Visie

Keukenrenovatie

kitchen-52px

Keukenrenovatie

Een complete keukenrenovatie is zoals het bereiden van een voortreffelijk gerecht. Met de juiste ingrediƫnten, hoogwaardige producten, een correcte dosering en een verfijnde afwerking tovert u het mooiste resultaat tevoorschijn.

Bij Reno Visie realiseren we de keuken van uw dromen precies op die manier. Met oog voor uw smakenpallet. Aan de hand van een perfect uitgeschreven recept. Afgekruid met ambachtelijk vakmanschap dat niemand onberoerd laat.

We selecteren de meest duurzame materialen. Mengen ze tot een concept dat staat als een huis. Geven vorm aan een prachtige compositie van kleuren en vormen. En toveren de mooiste keuken voor u op tafel. Zodat u na afloop gelukzalig kunt genieten van uw perfect afgewerkte, nieuwe droomkeuken.

Offerte aanvragen

De visie van Reno Visie

De werkmaterialen in onze keukenlade zijn volledig afgestemd op het eindresultaat van uw project. Smakelijk maatwerk, tot in de kleinste details. Evenwichtig gerealiseerd door een team van professionals dat aan een hoog tempo onnavolgbaar vakwerk neerzet. Op temperatuur gebracht door een contactpersoon die u op elk moment van het proces nauwkeurig begeleidt.

Een keuken is dan ook het meest persoonlijke gedeelte van een woning. Wanneer mensen een huis kopen, is dat vaak de eerste ruimte die volledig wordt aangepakt. En terecht, want de keuken symboliseert nu eenmaal wat het betekent om samen gelukkig te zijn.

renovisie-diensten-keukenrenovatie

Getuigenissen

renovisie-getuigenis-koppel

Mijn vriendin en ik waren al een tijdje op zoek naar goede partner om onze badkamer en keuken te renoveren. We zijn ontzettend tevreden over het geleverde werk van Reno Visie! Alles werd op voorhand uitvoerig besproken, op tijd (en vooral binnen budget) opgeleverd.

Jimmy R.

Kapellen

renovisie-getuigenis-caroline

Verschillende offertes gevraagd en uiteindelijk gekozen voor Reno Visie. Ze hebben me niet teleurgesteld! Mijn keuken is een ware droom om in te vertoeven nu. Ik sta met veel plezier te koken voor mijn man en twee kids! Bedankt!

Caroline V.O.

Deurne

renovisie-getuigenis-xiomara

Eerlijk is eerlijk, ik zou zelf niet weten hoe ik aan de renovatie had moeten beginnen… ik ben enorm blij dat ik Reno Visie leerde kennen.
Het was alsof het toeval het zo wou, want ik hoorde voor het eerst van Reno Visie via een goede vriend van me.
Na een uitvoerig gesprek, een offerte en na overleg met mijn vriendin besloot ik met hen in zee te gaan. Mijn vertrouwen werd niet beschaamd. Ondertussen geniet ik al een dik jaar van de renovatie en ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Mijn huis voelt nu nog meer als een thuis.

Xiomara Z.

Schilde

renovisie-getuigenissen-robert

Bedankt voor de goede service! Mijn vrouw en ik zijn tevreden over de geleverde werken in ons huis. Wij kunnen u Reno Visie zeker aanbevelen!

Robert S.

Sint Amandsberg