Reno Visie

Totaalrenovatie

tools-52px

Totaalrenovatie

Een totaalrenovatie is geen wandeling in het park. Het vereist knowhow, communicatietalent én een strakke organisatie. U investeert immers stevig in uw woning. Dus wilt u ook dat uw totaalrenovatie vakkundig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Als u vreest voor chaotische aannemers en half werk, dan kunt u uw zorgen meteen opbergen. Want bij Reno Visie zorgen we niet alleen voor een totaalrenovatie die een totaalbeleving van uw woning garandeert. We verzekeren u ook van een totaalorganisatie, die oog heeft voor zelfs de kleinste details. En waarop u voor het volle pond kunt vertrouwen.

Een totaalrenovatie met Reno Visie lost uw verwachtingen in – van start tot finish (en lang daarna).

Offerte aanvragen

De visie van Reno Visie

Van de eerste kennismaking tot de oplevering van de laatste details: alles wordt grondig met u doorgesproken. Materiaalkeuze, planning, bijsturing… Elk facet van uw totaalrenovatie wordt stevig in handen genomen door vakmensen én coördinator. Zodat u op het einde van de rit volledig tevreden bent van het resultaat én met de glimlach kunt terugblikken op de realisatie van uw project.

We worden graag uitgedaagd door klanten die weten wat ze willen. Dat geeft ons de kans om te bewijzen wat we waard zijn. Dat we de hoogste kwaliteitsnormen moeiteloos halen. En dat ons vakmanschap in totaalrenovaties elke cent waard is.

renovisie-diensten-totaalrenovatie

Getuigenissen

renovisie-getuigenis-koppel

Mijn vriendin en ik waren al een tijdje op zoek naar goede partner om onze badkamer en keuken te renoveren. We zijn ontzettend tevreden over het geleverde werk van Reno Visie! Alles werd op voorhand uitvoerig besproken, op tijd (en vooral binnen budget) opgeleverd.

Jimmy R.

Kapellen

renovisie-getuigenis-caroline

Verschillende offertes gevraagd en uiteindelijk gekozen voor Reno Visie. Ze hebben me niet teleurgesteld! Mijn keuken is een ware droom om in te vertoeven nu. Ik sta met veel plezier te koken voor mijn man en twee kids! Bedankt!

Caroline V.O.

Deurne

renovisie-getuigenis-xiomara

Eerlijk is eerlijk, ik zou zelf niet weten hoe ik aan de renovatie had moeten beginnen… ik ben enorm blij dat ik Reno Visie leerde kennen.
Het was alsof het toeval het zo wou, want ik hoorde voor het eerst van Reno Visie via een goede vriend van me.
Na een uitvoerig gesprek, een offerte en na overleg met mijn vriendin besloot ik met hen in zee te gaan. Mijn vertrouwen werd niet beschaamd. Ondertussen geniet ik al een dik jaar van de renovatie en ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Mijn huis voelt nu nog meer als een thuis.

Xiomara Z.

Schilde

renovisie-getuigenissen-robert

Bedankt voor de goede service! Mijn vrouw en ik zijn tevreden over de geleverde werken in ons huis. Wij kunnen u Reno Visie zeker aanbevelen!

Robert S.

Sint Amandsberg