Reno Visie

Realisatie

Naar

Voor

Getuigenissen

renovisie-getuigenis-koppel

Mijn vriendin en ik waren al een tijdje op zoek naar goede partner om onze badkamer en keuken te renoveren. We zijn ontzettend tevreden over het geleverde werk van Reno Visie! Alles werd op voorhand uitvoerig besproken, op tijd (en vooral binnen budget) opgeleverd.

Jimmy R.

Kapellen

renovisie-getuigenis-caroline

Verschillende offertes gevraagd en uiteindelijk gekozen voor Reno Visie. Ze hebben me niet teleurgesteld! Mijn keuken is een ware droom om in te vertoeven nu. Ik sta met veel plezier te koken voor mijn man en twee kids! Bedankt!

Caroline V.O.

Deurne

renovisie-getuigenis-xiomara

Eerlijk is eerlijk, ik zou zelf niet weten hoe ik aan de renovatie had moeten beginnen… ik ben enorm blij dat ik Reno Visie leerde kennen.
Het was alsof het toeval het zo wou, want ik hoorde voor het eerst van Reno Visie via een goede vriend van me.
Na een uitvoerig gesprek, een offerte en na overleg met mijn vriendin besloot ik met hen in zee te gaan. Mijn vertrouwen werd niet beschaamd. Ondertussen geniet ik al een dik jaar van de renovatie en ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Mijn huis voelt nu nog meer als een thuis.

Xiomara Z.

Schilde

renovisie-getuigenissen-robert

Bedankt voor de goede service! Mijn vrouw en ik zijn tevreden over de geleverde werken in ons huis. Wij kunnen u Reno Visie zeker aanbevelen!

Robert S.

Sint Amandsberg

Contact

Ontdek zelf de unieke aanpak in renovatiewerken van Reno Visie: contacteer ons!

Contacteer ons
Sociaal netwerk: